9th Central European Congress on Food
În perioada 24-26 Mai 2018 are loc cel de-al 9-lea Congres Central European pentru Alimentație (CEFood) și Simposionul Asociației Specialiștilor din Morărit și Panificație din România cu tema – Rolul proceselor fermentative în obținerea produselor tradiționale românești, la Sibiu, România. Avem astfel ocazia de a combina frumusețea și ospitaliatea orașului Sibiu cu lucrări remarcabile pe teme importante ale științei și tehnologiei alimentelor și de a face posibilă cunoașterea directă a personalităților, companiilor, specialiștilor din acest frumos și important domeniu. În cadrul tematicii provocărilor globale și locale din domeniul științei și tehnologiei alimentelor, dorim să invităm pe toți oamenii de știință, profesioniști, companii, funcționari guvernamentali și asociații profesionale care lucrează în domeniul producției alimentare, al procesării produselor alimentare, al calității și siguranței alimentare, al alimentației, inginerie și design, al tehnologiilor inovatoare din Europa și întreaga lume pentru a participa la acest eveniment.
Pe parcursul desfășurării lucrărilor congresului vor mai avea loc următoarele sesiuni speciale:
Cursuri de specialitate – European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG)
Seminarul European Hygienic Engineering & Design Group, www.ehedh.org
Seminarul Global Harmonization Initiative (GHI), www.globalharmonization.net
Seminarul – Asociației Specialiștilor din Morărit și Panificație
Conferința BIOATLAS
Adunarea Generală a Specialiștilor din Industria Alimetară, din Învățământ, cercetare și producție
Seminarul Blak Sea Association of Food Science and Technology (B-FoST), www.effost.org/
Date complete privind acest eveniment sunt pe site-ul: http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/
Deschiderea festivă a congresului va avea loc în data de 24.05.2018, ora 9,30 Auma Magna a Universității Lucian Blaga din Sibiu
Prezența Dumneavoastră la acest eveniment ne onorează.
Cu stimă și respect,
Prof.univ.dr.ing. Ovidiu TIȚA