A treia echipă de studenți ai ULBS admiși în programul University Innovation Fellows (UIF) al Universității Stanford



ULBS are, din 5 august, o nouă echipă acceptată în programul University Innovation Fellows (UIF) al Universității Stanford, SUA. Echipa este formată din două studente, doi mentori din ULBS și un ghid (UI Guide) din partea organizatorilor. Ghidul echipei din acest an este o absolventă a programului UIF din Universitatea Twente din Țările de Jos.
Studentele au momentan statutul de candidați acceptați (UI candidates). După absolvirea programului de pregătire, vor avea statutul de UI „fellows”.
Perioada de desfășurare a programului de pregătire este 1 septembrie – 18 octombrie 2024. Pe parcursul acestui program online, studentele vor cartografia activitățile care încurajează creativitatea și inovația în ULBS și vor propune o inițiativă corespunzătoare unuia dintre următoarele domenii de acțiune: infrastructură și cercetare (spații colaborative pentru studenți), comunitate și apartenență (dezvoltare de echipe multidisciplinare, activități de socializare și cunoaștere) sau voluntariat și implicare civică.
De asemenea, studentele vor continua munca celorlalte două echipe UIF și vor organiza în luna octombrie împreună cu ULBS D-School, facultățile și asociațiile studențești din ULBS, a treia ediție a evenimentului Swipe Right for ULBS (inițiativă a echipei UIF ULBS 2022).
Mai multe detalii despre programul UIF, respectiv echipe UIF ULBS pot fi citite aici:

/

Detalii

Categorii:

Inovare Internationalizare Proiect

Domenii:

General

Persoană contact:

Echipa UIF ULBS

Email contact:

d.school@ulbsibiu.ro

Link1:

https://universityinnovationfellows.org/about-us/what-fellows-do/

Link2:

https://linktr.ee/uif_ulbs