. . .

Cercetători din lumea artelor spectacolului reuniți într-o conferință organizată de ULBS



Conferința dedicată Platformei Internaționale de Cercetare Doctorală în Artele Spectacolului și Management Cultural va reuni, pe 21 și 22 iunie, în sala ,, prof. Grațian Ștețiu” a Senatului ULBS, participanți din Japonia, SUA, Marea Britanie, Canada, Israel, Thailanda, Polonia, China, Franța și România. Evenimentul are loc în contextul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și este susținut de ULBS prin finanțare și încheierea de parteneriate de colaborare. Obiectivul acestei conferințe este acela de a conecta candidații la doctorat în domeniul artelor spectacolului și managementului cultural cu peste 40 de conducători de doctorate cu recunoaștere internațională.

Platforma Internațională de Cercetare Doctorală în Artele Spectacolului și Management Cultural este un spațiu al dialogului și al schimburilor culturale, care se desfășoară în fiecare an, începând cu 2014,  în cadrul FITS, pentru a promova colaborarea interinstituțională și educația artistică.

Festivalul Universtăților de Teatru și Management Cultural și  Conferința Platformei Internaționale de Cercetare Doctorală în Artele Spectacolului și Management Cultural reprezintă două evenimente de anvergură susținute consistent de ULBS.

 

 

 

 


Cercetători din lumea artelor spectacolului reuniți într-o conferință organizată de ULBS

Detalii

Categorii:

Conferință

Domenii:

Arta

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro