Conferința de închidere a proiectului KNOWinFOOD
În perioada 13-15 februarie 2019 se desfășoară evenimentul de închidere a proiectului Erasmus „Triunghiul cunoașterii pentru inovația alimentară prin valorificarea tradiției și asigurarea sustenabilității” KNOWinFOOD http://knowinfood.grants.ulbsibiu.ro.
Proiectul KNOWinFOOD se adresează celor trei componente ale Triunghiului cunoașterii:
- MEDIUL DE AFACERI, cu spiritul antreprenorial;
- ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR ca producător de cunoaștere;
- CERCETAREA universitară ca sursă de inovare.
În prima parte a evenimentului, rezultatele obținute în cadrul proiectului vor fi prezentate grupurilor de interese care compun Triunghiul cunoașterii:
- Un instrument util pentru selectarea viitorilor angajați, pe baza task-urilor date studenților spre rezolvare, abordare care poate interesa organizațiile din industrie;
- O metodă modernă de predare, sub forma unei platforme web structurată pe baze de cunoștințe și material de formare on-line, de interes pentru instituțiile de învățământ superior;
- Bazele de cunoștințe, utile specialiștilor în cercetare;
- O perspectivă pentru studenți asupra modului în care ar putea să arate viitoarele activități de învățare / formare și selecție la nivelul învățământului și organizațiilor industriale;
Realizările unui proiect de acest tip (Erasmus) și modul în care părțile interesate pot beneficia de acest proiect, de interes pentru presa și publicul larg.