După ce au participat la ceremonia de deschidere a anului universitar, cei mai tineri studenți ai ULBS se pregătesc pentru Săptămâna de orientare



Programul „So…ULBS ”a început încă de astăzi, prin festivitatea de deschidere a anului universitar „Toamna studențească” și prin activități de tutorat organizate de facultăți. În zilele următoare, studenții anului I sunt așteptați să ia parte la competiții sportive, la o zi dedicată partenerilor ULBS din comunitatea sibiană, dar și la evenimente culturale, cum ar fi vizitarea Muzeului Brukenthal și a Muzeului Astra. Scopul organizării unei astfel de săptămâni este familiarizarea celor mai tineri studenți ai ULBS cu structura universității și cu oportunitățile de petrecere a timpului liber, pe care le aduce un oraș vibrant precum Sibiul.

Printre cele mai așteptate momente din program se numără întâlnirea dintre studenții ULBS și Sibiu IT Cluster, în Aula Avram Iancu, din data de 3 octombrie și concursul de Treasure Hunt organizat de SMARTHub, centrul dedicat activităților studențești.

În total, peste 5000 de studenți au început astăzi anul I la unul dintre programele de licență, doctorat sau masterat, într-una dintre formele de studiu oferite de ULBS.


După ce au participat la ceremonia de deschidere a anului universitar, cei mai tineri studenți ai ULBS se pregătesc pentru Săptămâna de orientare

Detalii

Categorii:

Invatamant

Persoană contact:

Relatii Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro

Fişier 1:

1_Program_So_ULBS_2024-1.pdf