. . .

Ediția aniversară a International Week (iWeek 2024) a început



International Week – iWeek 2024 

iWeek 2024 Programme

 

Cea de-a 10-a ediție a International Week (iWeek), organizată de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, își propune și în acest an să stimuleze angajamentul comun al participanților pentru cercetare, inovație și cooperare sustenabilă.

Evenimentul cu care ULBS a obișnuit comunitatea academică se bucură de un număr record de cadre didactice și cercetători de la universități partenere din peste 30 de țări și care vor oferi în special studenților, masteranzilor și doctoranzilor noi perspective în educația transnațională.
Temele generale prezentate în cadrul iWeek 2024 abordează, printre altele, noile tendințe ale globalizării economice, internaționalizarea instituțiilor de învățământ superior, cercetarea și transferul de cunoaștere, tranziția către o economie verde și o dezvoltare sustenabilă, dar și aspecte ale echității și calității în educație.
Ediția aniversară iWeek 2024 oferă numeroase oportunități de networking, desfășurându-se totodată și în format hibrid, participarea online fiind una dintre opțiunile puse la dispoziție de către organizatori.

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe pagina: https://conferences.ulbsibiu.ro/iweek/


Ediția aniversară a International Week (iWeek 2024) a început

Detalii

Categorii:

Conferință Internationalizare

Persoană contact:

Relații Internaționale

Email contact:

international@ulbsibiu.ro

Link1:

https://conferences.ulbsibiu.ro/iweek/