Kick-off meeting SPAAT4FOOD
În perioada 25-26 Ianuarie 2018, la Douz, Tunisia s-a desfășurat prima întâlnire din cadrul proiectului Erasmus+, acțiunea KA2, denumit ”Strategic Platform for Ameliorating Tunisian Higher Education on Food Sciences and Technology” SPAAT4FOOD. Membrii proiectului din ULBS (de la Facultatea de Științe Agricole Industrie Alimentară și Protecția Mediului SAIAPM) au participat la întâlnire, alături de colegii de la universitățile partenere în proiect: Universitatea Sfax, Universitatea Gabes, Universitatea Jendouba și Universitatea Manouba din Tunisia, Universitatea Teramo, Italia și Universitatea Catolică Porto, Portugalia.
În cadrul întâlnirii, s-au discutat aspectele principale legate de managementul proiectului, a fost prezentată forma inițială a platformei web a proiectului, s-au stabilit comitetele și s-au stabilit activitățile pentru primul an de implementare a proiectului.
The kick-off meeting of the Erasmus + project, KA2 action, called „Strategic Platform for Ameliorating Tunisian Higher Education on Food Sciences and Technology” SPAAT4FOOD took place in Douz, Tunisia, from 25-26 January 2018. The project members from ULBS (from the Faculty of Agricultural Sciences Food Industry and Environmental Protection SAIAPM) participated in the meeting alongside colleagues from the partner universities in the project: Sfax University, Gabes University, Jendouba University and Manouba University of Tunisia, Teramo University, Italy and the Catholic University of Porto, Portugal.
During the meeting, the main aspects related to the project management were discussed, the initial form of the project web platform was presented, the committees were established and the activities for the first year of project implementation were established.
Persoana de contact: Coordonator de proiect ULBS Conf. dr. ing. Monica Mironescu