. . .

Mai multe oportunități Erasmus+ după ce Direcția de Relații Internaționale a ULBS a obținut un grant record  



ULBS a obținut o finanțare de 2.260.519 euro în urma celui mai nou apel lansat de Agenția Națională de Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP). Competiția, la care s-au înscris 73 de instituții de învâțământ superior din țară, vizează proiectele de mobilitate în domeniul universitar susținute din fondurile politicii interne și destinate țărilor înscrise în programul  Erasmus+, dezvoltat de Uniunea Europeană în domeniul educației și formării profesionale.

Proiectul depus de către Direcția de Relații Internaționale a reușit să obțină cea mai consistentă finanțare din istoria candidaturilor ULBS la competițiile lansate pe această linie de buget. Pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, acest grant va însemna oportunitatea de a lansa, alături de programele de mobilitate, noi programe de training pentru studenți, cadre didactice și personal administrativ, dar și programe de formare de tip Blended Intensive Programs, portofoliul acestora urmând să se diversifice prin semnarea de noi acorduri de parteneriat inter-instituționale.

Recenta finanțare atrasă de ULBS clasează ca valoare a fondurilor atrase pe un onorant loc 6 din totalul celor 73 de instituții de învățământ superior participante în competiție, în urcare cu două locuri față de anul precedent.

În perioada ianuarie 2023 – februarie 2024 ULBS a contractat peste 250 de mobilități de studiu și practică și aproape 300 de mobilități de formare și de predare în afara țării.

Mai multe detalii despre rezultatele competiției ANPCDEFP, aici:


Mai multe oportunități Erasmus+ după ce Direcția de Relații Internaționale a ULBS a obținut un grant record   

Detalii

Categorii:

Internationalizare

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro