. . .

ULBS va procesa și la Râmnicu Vâlcea documentele de confirmare a locurilor la admitere, ca urmare a închiderii Văii Oltului



Datorită numărului mare de candidați din județele Vâlcea, Argeș, Dolj , Gorj și Olt, ale căror dosare au fost validate și declarate admise în sesiunea iulie 2024, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a luat decizia ca depunerea documentelor în original în vederea confirmării locurilor să aibă loc și la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu  Vâlcea. Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul candidaților, ca urmare a traficului îngreunat din aceste zile, cauzat de inchiderea Văii Oltului.

Așadar candidații care au fost declarați admiși la ULBS sunt așteptați și la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din Râmnicu  Vâlcea, situat pe strada General Praporgescu 19. ULBS va procesa aici dosarele în zilele de 22-23 iulie pentru candidații la Facultatea de Inginerie și în zilele de 25 si 26 iulie pentru restul facultăților din cadrul ULBS, în intervalul orar 9:00-13.00/ 15.00 -19.00. Procedura de confirmare a locurilor va fi asigurată de cadre didactice și personal administrativ din ULBS. Confirmarea locurilor la sediile facultăților din Sibiu continuă în programul normal de funcționare.


/

Detalii

Categorii:

Admitere

Persoană contact:

Relații Publice

Email contact:

relatii.publice@ulbsibiu.ro